Støypropper for alle behov

Formstøpte ørepropper mekaniske filter for:

  • MC-førere – skyttere/jegere – Musikere/monitor – politi/samband
  • drettsutøvere – Industriarbeidere – snøscooterkjørere/motorsport – barnehageansatte
  • Konsertelskere – Bygningsarbeidere – flyplassansatte/piloter/flyvertinner m.fl.

Støypropper med dempingsfilter i myk silikon, laget etter avtrykk av brukers øregang. For situasjoner med langvarig støy, og behov for kommunikasjon under arbeid.

Grad av demping i dempingsfilteret er valgfritt. Alt etter hvor mye demping man ønsker, kan man med disse i større eller mindre grad gi og motta beskjeder med proppene på. Muntlig eller over telefon, samtidig som skadelig støy dempes. Ingen bøyler eller klokker utenpå ørene som er til hinder eller ubehag. Godt alternativ for industriarbeidere som jobber flere sammen og er avhengig av å kommunisere seg i mellom under arbeid. Også et godt alternativ til bønder som har en veldig variert arbeidsdag. Passer også bra for skyttere under trening eller konkurranse, og for alle som søker beskyttelse på konserter med høyt lydnivå. Filteret endrer ikke på lydsammensetningen.

Under finner du eksempel på propper fra ulike leverandører:

 

Soundsaver Pro+

Soundsaver Pro+ er markedets eneste regulerbare passive hørselvern. Dettegjør at det enkelt kan justeres etter omgivelsesstøyen og brukerens egne behov.
Soundsaver Pro+ benyttes i krevende arbeidsmiljøer der man må beskytte seg mot støy, men samtidig kunne kommuniser eller oppfatte viktige lyder.
Soundsaver Pro+ kan lett brukes sammen med hjelm, briller etc.


Meget godt egnet for:
- Olje og Gass - Bygg og Anlegg - Næringsmidd.industri - Barnehage/SFO - Tannleger
Demper støy og muliggjør kommunikasjon - Lages både som harde og myke propper - Lang levetid og meget høy kvalitet

 

ACS Pro

ACS pro kan leveres med 5 dempegrader: 15dB – 17dB – 20 dB – 26 dB – 27 dB.

Elacin

Elacin (ER) støypropper leveres i 3 dempegrader: 9dB – 15 dB – 25 dB. Disse leveres med ett sett
filter og etui.

 

 

iPod/mp3/in-ear

Myke og behagelige propper som gir en utrolig lydkvalitet. De gir klokkeklar lyd uten at volumet når skadelig styrke og de lages i nær sagt alle fargevariasjoner.
De formstøpte proppene kan brukes i alle tenkelige støysituasjoner, og kan også kombineres som handsfreepropper til mobil og MP3-spiller, samt monitorpropp. Til dette kreves ekstrautstyr som kan skaffes.

 

Hørselsvern for de som deler seng med en snorker

Vansker med å sove, og sover du sammen med en snorker? Få lyden på avstand med myke formstøpte sovepropper. De er behagelige og gir deg bedre nattero. De kan også benyttes på reise og ved andre formål der det er sjenerende støy.

© 2016 Hørselshjelpen AS  - All rights reserved.

Utviklet av Netconsulting AS